AKTUELNO

Otkrio sve detalje odnosa sa polusestrom koju nije dugo video.

Meneken i bivši učesnik rijalitija 'Zadruga' Toma Panić na društvenoj mreži Instagram obelodanio je da se konačno posle 20 godina ponovo sreo sa sestrom, kao i da je upoznao njene ćerke.

PROČITAJTE JOŠ: ONA SUMNJA U LJUBAV! Marko Miljković progovorio o braku, kako će Luna reagovati na ono što je rekao?

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

- Posle skoro 20 godina! Moja sestra i moje lepotice - napisao je Toma na svom profilu na Instagramu u opisu fotografija.

Kako bismo saznali zbog čega Toma dve decenije nije video svoju sestru Maju iz Negotina i njene ćerke, kontaktirali smo ga, a ona nam je otkrio i kako je izgledao ovaj emotivan susret.

View this post on Instagram

Posle skoro 20 godina! Moja sestra i moje lepotice 😍

A post shared by Toma Panic (@iamtomapanic) on

- Tresao sam se, a i ona je, kada smo se videli odmah smo se zagrlili i ona je krenula da plače, ali od sreće. Nije mogla da veruje da sam uopšte došao. To je inače ćerka moje majke iz prvog braka. Njena ćerka je inače sa mnom bila u kontaktu, pa smo tako i iznenadili nju. Još sam pod utiskom i još imam tremu - kaže za Pink.rs Panić o ovom dirljivom susretu, a na pitanje zbog čega dve decenije nije video svoju polusestru odgovara:

- Duga je to priča... Naravno da sam znao za nju, ali zbog toga što sam ja kao mlad otišao iz Srbije jednostavno nisam razmišljao u tom pravcu. Eto, sad smo se sreli posle toliko godina i osećaj je jako čudan u pozitivnom smislu - rekao je Toma za naš portal.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Toma Panić

'