AKTUELNO

Pevač ne želi da isplati dugovanje čoveku kojeg je navodno prevario!

Halid Muslimović skoro 30 godina odbija da Erminu Elezoviću, čoveku koga je prevario za novac, isplati 32.000 evra! Muslimović je uspeo da dva puta izbegne prinudnu aukcijsku prodaju svoje imovine.

Čovek kojeg je bosanski pevač navodno prevario tako što mu je uzeo novac za snimanje albuma koji nikada nije objavio, na pravdu i obeštećenje čeka još od 1990. godine. I pored odluke Apelacionog suda u u Kragujevcu, Muslimović ne želi da mu isplati dugovanje. Zato su nadležni organi pribegli opciji prodaje imovine dužnika, iz koje bi se podmirili svi poverioci.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, kako prenosi Kurir, i to je propalo jer nije bilo zainteresovanih kupaca za Muslimovićevu imovinu u Prijedoru.

Postupak je za sada navodno obustavljen, a prema pisanju domaćih medija, nije poznato šta će se dalje dešavati.

- Zemljište i poslovno-proizvodni objekat sa namenom za snimanje i proizvodnju audio i video zapisa, hotel sa tri zvezdice, salon automobila, TV studio i pomoćni prostor za kotlarnicu, a potpuno dovršeni objekti na hotelu sa prostorima koji su u funkciji (recepcija, kafe-bar, prodavnica, restoran sa kuhinjskim blokom, sanitarni čvorovi, po deset soba i jedan apartman na prvom spratu i drugom spratu), koji čine nezavisnu celinu. Vrednost nepokretnosti utvrđena je na iznos od 3.010.000 maraka (oko milion i po evra) - piše u zaključku suda iz Prijedora.

Foto: Pink.rs

Elezović kaže da mu nije jasno zbog čega je obustavljena licitacija.

- Niko se nije pojavio kao kupac, sud je obustavio postupak. Nama je samo tako rečeno i stvarno ne znam šta više da komentarišem, bez reči sam - kazao je on.

Autor: Pink.rs

#Halid Muslimović

'