AKTUELNO

Jasmini Čolak se izuzetno dopada pevačica.

Ivana Krunić i Bane Čolak tokom emisije "Gledanje snimaka" napokon su priznali svoje emocije. Pevačica je izjavila da joj se Čolak dopada u svakom smislu, ali je on rekao da ne može sada da bude sa njom jer ima "kočnicu". Bane je u problemu zbog nerazjašnjenih odnosa sa devojkom koja ga još čeka napolju.

Mi smo zbog toga kontaktirali Jasminu Čolak, Banetovu majku, koja je otkrila da se stalno čuje sa njegovom devojkom, ali je primetila da njen sin ima simpatije prema Krunićevoj.

Foto: TvPink Printscreen

Ona nam je otkrila kako je izgledala ta veza koju je Čolak ima pre rijalitija, te je istakla da su se oni dogovorili da budu "veza bez obaveza".

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Jasmina nam je takođe priznala da joj se Ivana Krunić izuzetno dopada i da bi ona bila njen izbor kada bi je neko pitao koja devojka bi Banetu najviše odgovarala.

Kako je sinoć došlo do poljupca između Vladimira Tomovića i Ivane Krunić, te je Bane odlučio da više nema kontakt sa njom, upitali smo Jasminu šta misli o tome. Ona je bila iznenađena ovom informacijom, ali je ipak mišljenja da će se sve srediti.

R. L.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

#Jasmina Čolak

'