AKTUELNO

Pre nekoliko godina bili su pravi zavodnici, dok su danas u srećnim brakovima.

Ovi mladi pevači postali su popularni među devojkama i ženama kada su se pojavili na našoj muzičkoj sceni. Mnogi su i danas veliki zavodnici, ali su svi u srećnim brakovima, dok se za njihove supruge slobodno može reći da su prave seks-bombe.

Pevač Darko Lazić od samog starta postao je miljenik žena, ali njegovo srce pripada samo jednoj. Reč je o njegovoj verenici Marini Gagić sa kojom je nedavno dobio sina Alekseja. Mnogi kažu da su Darko i Marina jedan od lepših parova na našoj estradi.

Foto: Pink.rs.

Darko Filipović kada se pojavio 2003. godine važio je za velikog zavodnika. Pričalo se da je uz to bio miljenik žena, ali i mnogih koleginica koje su pokušale da osvoje njegovo srce. Ipak je to uspelo samo jednoj ženi. Darko se oženio 2011. godine svojom izabranicom Jasminom, sa kojom ima ćerkicu Nastiju, dok mnogi komentarišu da je njegova žena prava seks-bomba.

Foto: Printscreen Instagram/darkofilipović_official

Stevan Anđelković kada se pojavio na javnoj sceni bio je omiljeni među devojčicama. Ali on je svoje srce predao samo jednoj. Stevan je sudbonosno "da" izgovorio pre godinu dana svojoj izabranici Nataši Ivković, za koju mnogi kažu da ima nestvarnu lepotu.

Foto: Pink.rs/Mladen S.

Ljuba Perućica je, kako mnoge dame kažu, najveći zavodnik među mlađim pevačima. Iako se spekulisalo da je bio u vezi sa mnogim koleginicama, on je ipak oženio voditeljku Katarinu Kolozeus.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Za Milanom Dinčićem Dinčom zbog stajlinga i šarma, kada se pojavio na sceni pre deset godina, ludele su devojke. Milan je pre godinu dana dobio sina Vukana, dok je sudbonosno "da" izgovorio svojoj verenici, a danas supruzi, novinarki Jeleni Sekulović.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Nemanja Stevanović je na početku svoje karijere bio najveći zavodnik. Od samog starta, na snimanja je dolazio u odelima, a kako su tada pričale pripadnice lepšeg pola, sve su padale na njegovu eleganciju. Imao je dve javne veze, a onda je stupio u brak sa manekenkom Jelenom Filipović. Nemanja je danas u srećnom braku sa Jelenom, sa kojom ima ćerkicu Mašu.

Foto: Printscreen Instagram/nemanjastevanovic82

Saša Kapor je sreću u ljubavi našao sa koleginicom Nikolinom Kovač, iako su mnoge dame ludele za njim. Saša i Nikolina su već nekoliko godina u braku, imaju sina Nikolaja, a uskoro će postati i roditelji devojčice s obzirom na to da Nikolina broji sitno do porođaja. Saša i Nikolina su uvek usklađeni, pa se za njih slobodno može reći da su najstilizovaniji par na našoj estradi.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Kao i Saši Kaporu, i Petru Mitiću pošlo je za rukom da osvoji srce koleginice Ivane Pavković sa kojom je već tri godine u srećnom braku. Pepi i Ivana upoznali su se na početku njihove karijere i tada su se rodile emocije. Ponosni su roditelji sina Vujadina.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Autor: Pink.rs

#Ljuba Perućica

#Ljubomir Perućica

#Milan Dinčić Dinča

#Saša Kapor

'