AKTUELNO

Kako Lazić tvrdi, stariji kolega ga je za srce ujeo.

Folker Darko Lazić je posle dugo vremena otvorio dušu i priznao sve o sukobu s kolegom Ljubom Aličićem, koji je odbio da mu peva na rođenju sina.

- Desilo se to da me je Ljuba razočarao baš tada kada mi se sin rodio. Inače, on je čovek kojeg sam ja poštovao od početka takmičenja. Uvek sam rado pevao njegove pesme i on je za mene jedna velika pevačina, legenda. Međutim, na stranu sve to, mislim da takvo ponašanje nije za njegove godine, njegovu karijeru, za njegovo ime. Jednostavno ne znam zbog čega je sada toliko sujetan. Ja ne razumem što on nije srećan što neko ima da ga zameni. Na mlađima svet ostaje, a ne na sujetnim matorcima. Pa i ja ću ostariti jednog dana, doći će mlađi - započeo je Darko, bez dlake na jeziku.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Predrag Gajić

- Mi smo bili toliko dobri da nema dalje. Taj dan sam ga zamolio da otpeva pesmu, a on mi kaže da ne može, da čeka svog klavijaturistu. Mislim, to je takva glupost... On je pozvan kao gost, ne znam odakle mu pravo da tu kod mene zove svog klavijaturistu. Sujeta i ljubomora su čudo, to je što ja imam da kažem-

S druge strane, Aličić je svom mlađem kolegi poručio da treba da prestane da pije.

- Ja sam jednom o tome pričao i ne pada mi na pamet opet to da komentarišem. Rekao sam tada šta imam i ostajem pri tome da od Lazića ništa neće biti ako nastavi kako je navikao. On mora skroz da se kane tog pića i da ne govorim šta sve ne. Ja mu nisam ni otac ni majka pa da mu govorim šta da radi, neka radi šta hoće. A to sa veselja neću da komentarišem, rekao sam već. Ja ću da se ponašam onako kako ja mislim da treba, imam svoj autoritet i ne gazim ga ni zbog koga - objasnio je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Darko Lazić

#Ljuba Aličić

'