AKTUELNO

Izgovorili sudbonosno ''da''.

Folk pevač Ljuba Perućica danas se svojoj izabranici Katarini Kolozeus zakleo na večnu ljubav u crkvi Svetog Jovana Vladimira na Voždovcu. Nakon toga uslediće veliko svadbeno veselje, a Perućica je ispred crkve kitio harmonikaše.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

PROČITAJTE JOŠ: DANAS SE ŽENI PRIJIN BIVŠI! Perućicina mlada ima probleme pred svadbu, ništa ne ide po planu, a evo sa kim je provela poslednju devojačku noć!

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

U jednom trenutku, on se ispred crkve pred prisutnima i poljubio sa Katarinom, nakon čega mu je ona brisala karmin sa usana, što je sve nasmejalo.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Inače, pevač i njegova izabranica ispoštovali su običaje, te je on tako jutros krenuo po mladu iz rodnog Požarevca, a zatim ju je, kao što običaji nalažu, i kupio. Kum se baš namučio da otkupi mladu, pa je mladoženja morao da potpiše pre nego što je vidi predbračni ugovor.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

- Mladina želja je bila da u crkvu uđe sa svojim tatom. Nisam pucao, nije do vremena, bitno je samo da ne pada kiša. Sa ugovorom se slažem, zato sam ga i potpisao - rekao je ushićeno mladoženja pred sam čin crkvenog venčanja, na koje su madenci, inače, kasnili skoro sat vremena.

Pogledajte snimak iz crkve!

Podsetimo, Ljuba je Katarinu prošle godine zaprosio na njen rođendan u krugu svojih najbližih. Proslava rođendana organizovana je u jednom restoranu, a za iznenađenje je znalo nekoliko ljudi, dok Katarina nije ni sumnjala šta joj se sprema. Perućica je naručio balone, među kojima je bio jedan u obliku vereničkog prstena, i zaprosio je voditeljku pred članovima njene najuže porodice.

Autor: Pink.rs

#Ljuba Perućica

'