AKTUELNO

Andrijana Savić dolazi iz Gornjeg Milanovca i pohađa četvrtu godinu srednje medicinske škole u Zemunu, smer za kozmetičkog tehničara.

Sinoć je u Beogradu održan ''Izbor za Mis Srbije za 2019. godinu'', a ovu laskavu titulu ponela je atraktivna brineta Andrijana Savić.

PROČITAJTE JOŠ: IZABRANA MIS SRBIJE ZA 2019. GODINU! Andrijana Savić je najlepša Srpkinja, a one su ponele laskave titule 'LICE PINKA' I 'MIS GLEDALACA ZADRUGE'!

Foto: e-stock Časlav Vukojičić

Andrijana Savić je iz Gornjeg Milanovca, ima 18 godina i pohađa četvrtu godinu srednje medicinske škole u Zemunu, smer za kozmetičkog tehničara.

U slobodno vreme bavi se sportom i trenira boks, a kako je nedavno izjavila u budućnosti želi da se bavi lepotom, ali i menadžmentom.

Foto: Printscreen Instagram/andrijana___savic

- Obrazovanje bih nastavila baveći se ženskom lepotom, a pored toga studiraću i Fakultet za projektni i inovacioni menadžment. Treniram i vodim računa o zdravoj ishrani i zdravom životu uopšte. Trudim se da imam redovne obroke, bogate vitaminima i svim ostalim potrebnim sastojcima. Volim poslove gde je zastupljena estetika, šminkanje i nega kože, a zanima me i učenje stranih jezika i novinarski posao - rekla je Andrijana.

Kako je navela, priželjkuje uspešnu karijeru, a najveća podrška joj je porodica.

Foto: Printscreen Instagram/andrijana___savic

- Svakako mi je cilj da radim posao koji će mi omogućiti udoban i ispunjen život. Ne želim da zapostavim drage ljude i sebi uskratim vreme za uživanje. Želim da izgradim uspešnu karijeru, ali važno mi je druženje sa ljudima i uživanje u životu. Roditelji mi u životu pružaju ogromnu podršku, uvek su uz mene i daju mi prave savete. Oni su ti koji me vode na pravi put i vaspitavaju da budem srećan i častan čovek - rekla je Andrijana.

- Velika je čast nositi titulu najlepše. Hvala svima na prelepim rečima i čestitkama. Trudiću se da opravdam poverenje koje mi je donelo zvanje Mis Srbije - poručila je Andrijana nakon što je ponela lentu.

Foto: Printscreen Instagram/andrijana___savic

Autor: Pink.rs

#Andrijana Savić

#Misica

'