AKTUELNO

Najviše pažnje na premijeri novog filma Milana Karadžića privukao je ovaj srpski glumac i voditelj.

Sinoć je u beogradskom centru "Sava" održana premijera filma "Biser Bojane". Na premijeri filma najveće interesovanje vladalo je za muški deo glumačke ekipe. Mnoštvo obožavateljki je čekalo ispred prostorije gde su se glumci družili sa novinarima i fotografima.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

I zbog prevelike gužve i mnoštva obožavateljki Andrija Milošević je jedva prošao kroz gužvu i pridružio se svojim kolegama.

- Koji je danas dan? Sreda. Neće doći devojka večeras, ne gleda sredom filmove - našalio se Andrija Milošević koji verovatno nije želeo da razočara okupljene obožavateljke koje su se utrkivale koja će pre napraviti selfi sa svojim idolom.

Aleksandra Tomić je bila večeras glavna podrška Andriji Miloševiću, a iako se vešto sakrila od fotografa, odala se objavom na Instagramu.

- Spremna da podržim mog čoveka. Odoh na premijeru "Biser Bojane" iako nemam ideju sta da obučem - napisala je Aleksandra u opisu selfija.

Aleksandri verovatno ne smeta što njen partner ima brojne obožavateljke i to je ne sprečava da svog izabranika prati i podržava u svemu što radi.

Autor: J. V.

#Andrija Milošević

#Film

#Obožavateljka

#glumac

#voditelj

'