AKTUELNO

Velike stvari uticale su na to da odustanu od svega.

Šoubiznis, iako mnogima primamljiv, nije lak i ako ne znate da plivate kao riba u vodi, može da vam se desi da vas proguta pre nego što dođete do trona. Mnogi nisu izdržali pritisak i odlučili su da se posvete mirnijem načinu života.

LJILJANA PETROVIĆ

Ljiljana Petrović bila je menadžerka i najbolja prijateljica Tošeta Proeskog. Sa njim je bila u vozilu kad je poginuo, pre skoro 12 godina, a čitavu deceniju odbijala je da poseti njegov grob, jer joj je bilo teško da se suoči sa gubitkom. Petrovićeva se danas bavi poslom koji nema dodirnih tačaka sa estradom. Danas živi u Nišu i posvetila se uzgoju lavande.

Foto: Printscreen Instagram

MARKO JANKOVIĆ

Iako je Marko bio član 187, jedne od najpopularnijih grupa devedesetih, odlučio je da prekine svoju muzičku karijeru i da se posveti drugom poslu. Naime, Marko se bavi grafičkim dizajnom i radi za brojne kompanije.

FREDI PRINC DŽUNIOR I SARA MIŠEL GELER

Njih dvoje su bili san svih tinejdžera i najlepši holivudski par. Ređali su uspešne filmove a u vrhuncu popularnosti samo su odlučili da pobegnu od šou-biznisa. Oboje se danas bave kulinarstvom. Imaju dvoje dece i žive daleko od glamura i luksuznog života.

View this post on Instagram

A Star Wars Birthday Girl. Happy Birthday 7's!!! #swco

A post shared by Freddie Prinze (@realfreddieprinze) on

ANGUS T. DŽONS

Angus je bio zveda sitkoma "Dva i po muškarca", fanovi su ga obožavali, a on je zarađivao i do 350.000 dolara po epizodi. Međutim, posvetio se veri, te istakao da ne može da nastavi da glumi u toj seriji i bude "Božji čovek".

Autor: Pink.rs

#Toše Proeski

'