AKTUELNO

Promenila život iz korena!

Glumica Marija Jakšić jedno vreme je bila izuzetno popularna, a javnost ju je upamtila po ulogama u serijama "Mješoviti brak", "Agencija za SiS", "Seljaci", a učestvovala je i u rijaliti šouu "Farma". Međutim, ova zanosna lepotica je totalno promenila svoj život.

Foto: Printscreen YouTube/Domace Serije

Marija se 2007. pojavila na naslovnici srpskog izdanja magazina "Plejboj", a provokativnim fotkama uzbuđivala je muškarce širom regiona. Ipak, Marija se nije samo skidala i glumila tokom karijere, već se bavila i humanitarnim radom, pa je pomagala deci bez roditeljskog staranja i deci sa invaliditetom.

Foto: Printscreen YouTube/MILOVAN PETROVIC

U međuvremenu, nakon učešća u "Farmi", ova glumica je bukvalno nestala iz javnog života, i otišla na Tajland, odakle se kasnije preselila u Indiju. U Indiji je upoznala upoznala Viđua Kantana, ajuverdskog doktora, za kog se i udala. Rodila je i sina, kome je dala ime Tesla, po najpoznatijem srpskom naučniku Nikoli Tesli. Danas se bavi poslom koji nema veze sa glumom - njen suprug i ona drže časove drevne metode samorazvoja, a zbog posla se često seli.

Autor: Pink.rs

#glumica

'