AKTUELNO

Brže su se razveli nego što su se venčali!

Zbog svog načina života, poznate ličnosti često imaju turbulentne veze i brakove, a retki su oni koji opstanu celog života. Mi vam, u nastavku, predstavljamo najkraće brakove čiji su razvodi potresali srpsku estradnu scenu.

SLAĐA DELIBAŠIĆ

Posle braka sa Đoletom Đoganijem, Slađa Delibašić se udala za 15 godina mlađeg Milana Pejovića, a nakon nepunih godinu dana su se razveli zbog razlike u godinama i nerazumevanju prema njenoj deci i unucima.

Foto: Pink.rs

DANIJEL ALIBABIĆ

Pop pevač Danijel Alibabić oženio se Jovanom Nikolić koju je upoznao u rijalitiju "Farma", a samo nakon tri meseca su se razveli. On je rekao tada da je ona divljakuša bez manira, a ona je njega optužila da je homoseksualac.

Foto: Promo.

DUNJA ILIĆ

Kontroverzna pevačica Dunja Ilić, koja je ovih dana u žiži javnosti, udala se za nepoznatog Sašu Grujića posle mesec dana poznanstva, a nakon mesec i po su se razveli.

Foto: / Printscreen Instagram

DADO POLUMENTA

Popularni pevač Dado Polumenta razveo se od veroučiteljice Selme Mekić koja mu je zamerila izlaske i to što je stalno bio u društvu devojaka. U braku su bili pet meseci.

Foto: Instagram

EMINA JAHOVIĆ

Pop zvezda Emina Jahović navodno sprema svadbu sa turskim milionerom Sadetinom Saranom, a prvi put se udala za Aladina Đulovića. No, nekoliko meseci posle venčanja došlo je do razvoda zbog neslaganja oko njene karijere.

Foto: e-stock agency

ZLATA PETROVIĆ

Folk pevačica Zlata Petrović udala sa 16 godina za muzičara Duleta Todorovića, a nakon turbulentna 3 meseca se razvela.

Foto: E-Stock/Kobra

NATAŠA BEKVALAC

Pop zvezda Nataša Bekvalac je u prvom braku je bila pet godina, u drugom dve godine, dok je treći brak sa Lukom Lazukićem trajao 6 meseci.

Foto: Miloš Nadaždin

Pink.rs

#Emina Jahović

#Goca Tržan

#Leontina Vukomanović

#Nataša Bekvalac

#Zlata Petrović

'