AKTUELNO

Iznenadiće sve.

Zadrugarka Tara Simov je na samom ulazu priznala da se bavila modelingom tako što je pozirala mnogim poznatim fotografima iz Beograda. Na njenom Instagram profilu možete videti kako se Tara snalazi sa blicevima.

Od nagih fotografija na kojima pozira samo sa selotejpom na grudima, do provokativnih odevnih kombinacija kojim izaziva oduševljenje fanova, Tara je ostvarila odnos sa svojim pratiocima kojih sada ima preko 22 hiljade.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se ošišala pre ulaska u treću sezonu 'Zadruge', a tokom dosadašnjeg boravka se nije preterano šminkala kako je imala običaj dok je bila van imanja nadomak Beograda. U fotografiji ispod možete pogledati kako Tari stoji duža kosa.

View this post on Instagram

💋

A post shared by Tara Simov (@_tarasimov) on

Simov je u rijalitiju tako pokazala ljubav prema životinjama koje se nalaze na farmi u okviru Zadruge, pa i ne čudi što je objavila fotografiju sa morskim prasetom na spomenutoj društvenoj mreži.

View this post on Instagram

my babyboy ❤️ @guzathemorskoprase

A post shared by Tara Simov (@_tarasimov) on

O ovoj zadrugarki svakog dana saznamo nešto novo, a šta će sve isplivati o njoj u narednom periodu, ostaje da vidimo.

Pročitaj više: KAD SU OVO PISALI NISU NI SLUTILI KAKO ĆE SE SVE ZAVRŠITI: Ovo je PRVA PREPISKA Stefana Karića sa pokojnom Dijanom! Bio je na IVICI SUZA dok je pričao o ovome! (FOTO+VIDEO)

I. Radulović

#Rijaliti Zadruga

'