AKTUELNO

Pevačica neutešna!

Suprug poznate folk pevačice Elme Sinanović, Smail Sinanović Magi preminuo je juče nakon duge i teške bolesti, a njemu je pred smrt bila izvršena transplantacija bubrega, međutim, iako su velike nade polagane u njegov oporavak, to se nije desilo.

Elmin suprug sahranjen je danas nešto pre 17 časova na Velikom groblju u Novom Pazaru, u krugu najbliže rodbine i prijatelja, međutim pevačica, kao ni njihova ćerka Hulija nisu prisustvovale njegovom poslednjem ispraćaju.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ: NOVI DETALJI O SMRTI MUŽA ELME SINANOVIĆ: Pre nego što je preminuo izvršena mu je transplantacija bubrega, a OVO NIJE DOČEKAO!

Naime, kako nalažu muslimanski običaji, dženazi mogu prisustvovati samo muškarci, te se tako nijedna žena nije pojavila na Smailovom grobu za vreme ukopa.

Foto: Privatna arhiva

Elma je vest o smrti dugogodišnjeg bračnog partnera veoma teško podnela, a njihova ćerka Hulija od oca se oprostila potresnom objavom na društvenoj mreži Instagram.

Inače, Elmin suprug Smail Sinanović Magi bio je uspešan novopazarski biznismen. On i Elma bili su vlasnici restorana ali i vise različitih trgovinskih lokala u Novom Pazaru. On je jedan od najzaslužnijih za njenu uspešnu karijeru, bio joj je i menadžer. Voleo je i da zapeva, a poznata je njegova pesma sa Elmom ''Ništa mi ne treba''. Poslednjih godina povukao se iz javnosti i vodio miran život. Borio se sa teškom bolešću.

Autor: Pink.rs

#Elma Sinanović

'