AKTUELNO

Otkrio i koja je rečenica je prva izgovorena u seriji koja je zaintrigirala Srbiju, a koja kreće s emitovanjem na TV Pink 7. oktobra.

Lepomir Ivković jedan je od članova sjajne glumačke ekipe serije ''Crveni mesec'' koju će gledaoci TV Pink imati priliku da gledaju od ponedeljka 7. oktobra u 21 čas na kanalu ružičaste televizije. On tumači ulogu Nikole Pašića, a gostujući u jutarnjem programu TV Pink ''Novom jutru'', on je govorio o svojoj ulozi, ali je i otkrio kako počinje serija ''Crveni mesec''.

- Malo ljudi zna otkud mu nadimak Baja. U to vreme u Istočnoj Srbiji kod Zaječara gde je rođen Nikola Pašić, najstarijeg brata su zvali Baja, jer on nije išao da kopa, nije čuvao stoku, nego je uišao po vašarima, saborima... I za njega su govorili: ''Baja sve zna'' - otkrio je glumac, pa otkrio kojom scenom počinje serija i koja rečenica je prvo izgovorena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Uglavnom sarađujem sa muškim likovima, što mi je malo žao. Voleo bih da to bude i neka dama, nadam se da će biti. Snimanje je počelo balom, a prva rečenica koja je izgovorena je doček, kada Nikola Pašić dočekuje kralja i prestolonaslednika i kaže: ''Vaše veličanstvo, vaše visočanstvo, gosti su odavno stigli - otkrio je Lepomir Ivković u ''Novom jutru''.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku pogledajte celo gostovanje Lepomira Ivkovića, glumca serije ''Crveni mesec''.

O raskoši enterijera, eksterijera, rekvizita i kostima, ali i tome koliko su maestralno glumci dočarali likove, uverićete se od 7. oktobra u 21 čas, za kada je zakazano premijerno emitovanje serije "Crveni mesec".

Autor: Pink.rs

#Crveni mesec

#Lepomir Ivković

'