AKTUELNO

Njih dvoje takođe su viđeni i kako se zajedno provode u jednoj kafani, nakon premijere filma "Zona Zamfirova drugi deo", a posle žurke su navodno zajedno napustili lokal.

Stefan Živojinović sve je bliskiji sa lepom glumicom Draganom Mićalović. Dragana i Stefan viđeni su prošle nedelje u jednom beogradskom restoranu.

Bili su veoma slatki. Stefan je sve vreme grlio Draganu, nešto joj šaputao na uvo, ona je bila nasmejana. Kako je vreme prolazilo, bili su sve opušteniji jer je bila gužva u restoranu i mislili su da ih niko ne primećuje - otkrio je izvor.

Dragana je potvrdila da se druži sa Stefanom ali ništa više od toga nije želela da otkriva.

- Nikad ne komentarišem svoj privatni život, pa ne bih ni sad. Mogu samo da kažem da se Stefan i ja družimo - rekla je Mićalovićeva.

Njih dvoje su takođe viđeni i kako se zajedno provode u jednoj kafani, nakon premijere filma "Zona Zamfirova drugi deo", a posle žurke su navodno zajedno napustili lokal.

Podsetimo, Živojinović je bio u vezi sa Doroteom, ali se se poslednji put zajedno pojavili u javnosti u decembru prošle godine. Iako su zajedno zimovali na Kopaoniku, Dorotea je Novu godinu dočekala u Beogradu, a Stefan na planini što samo potvrđuje naša saznanja da njih dvoje više nisu u ljubavi...

Autor: M. K.

#Devojka

#Dragana Mićalović

#Filip Živojinović

#Raskid

#Stefan Živojinović

#glumica

'