AKTUELNO

Novim fotkama s dečkom Nikolom zapalila je društvene mreže!

Dušica Jakovljević važi za jedno od najboljih i najprofesionalnih voditeljki zabavnog programa na našim prostorima, a publika ima priliku skoro svakoga dana da je gleda kroz emisije rijaliti programa "Zadruga".

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: DEA PRVI PUT OTKRILA NAJJEZIVIJE DETALJE NESREĆE i opisala svaki sekund AGONIJE dok je gledala u svoju OTKINUTU RUKU: Umrla sam 3 PUTA, držala sam otvorene oči da POSLEDNJI PUT vidim mamu i Mladena!

Ovoga puta voditeljka je odlučila da otkrije identitet muškarca koji je uspeo da osvoji njeno srce. Dušica je na društvenim mrežama pokazala svog izabranika, sa kojim već neko vreme uživa u velikoj ljubavi.

Foto: / Printscreen Instagram

PROČITAJTE: PRIČAJ BAR DVA MINUTA SA NJOM, REDA RADI: Ivana Šopić ubeđivala Filipa Đukića da popriča sa Milicom Kemez o SVEMU, on kategorički ODBIO! (VIDEO)

Radi se o Nikoli Konstantinoviću, koji važi za velikog frajera, a on je inače nekoliko godina mlađi od Dušice. Voditeljka TV PInk bila je protekle noći u provodu sa dečkom, a oni su posetili jedan prestonički restoran.

Dušica je objavila nekoliko fotografija i video-snimaka u kojima sa Nikolom razmenjuje nežnosti, a zatim je i Konstantinović na svom profilu sa pratiocima podelio sliku sa voditeljkom.

Autor: S. Kuvekalović

#Dušica Jakovljević

'