AKTUELNO

Pevačica se u početku bunila zbog "duvanja", ali je na kraju pristala da uradi alko-test.

Pevačicu Zoranu Pavić prošle noći u rutinskoj kontroli zaustavila je saobraćajna policija, a alko-test je pokazao da je vozila sa jednim promilom alkohola u krvi.

Zorana je upravljala "ševrolet sparkom", a patrola ju je zauzstavila u Bulevaru vojvode Mišića. Kao i ostalim vozačima i njioj je urađen alko-test, a balon je naduvala na jedan promil.

Protiv pevačice biće podneta prekršajna prijava zbog alkoholisanosti (srednja alkoholisanost do 1,20 promila alkohola u krvi), a preti joj gubitak dozvole na najmanje tri meseca i šest kaznenih poena, kao i novčana kazna od 6.000 do 20.000 dinara ili kazna zatvora do 30 dana.

Foto: Printscreen

Pevačica se u početku bunila zbog "duvanja", ali je na kraju pristala da uradi alko-test.

Prvo se pravdala da je popila "samo malo", pokušavajući da izbegne alko-test. Kad je videla da nema šale, pristala je da se testira. Da je kojim slučajem imala 1,2 promila alkohola ili preko toga, morala bi da prespava u policiji! Baš me interesuje koji bi broj prvo okrenula kad bi se obrela u policiji na trežnjenju i kada bi joj rekli da ima pravo da telefonira. U svakom slučaju, nije pravila nikakve probleme, sve je na kraju prošlo u redu - kaže vozač kojeg je policija zaustavila istovremeno sa Zoranom.

Međutim, Zorana je bila izričita da se radi o dezinformaciji.

- Posle snimanja u Košutnjaku poslovno sam išla van Beograda. Nisam išla svojim automobilom i pritom nisam vozila ja! Verujem da će moja imenjakinja već nekako da se snađe! Snalažljive su Zorane! Nisam jedina Zorana, očigledno su me pomešali - poručila je Pavićeva.

Foto: Printscreen

Ovako se pevačica i učesnica rijalitija "Farma" pridružila četi mnogih pevača koji su se našli lice u lice sa policijom i "zloglasnim" balonom. Policija je hvatala pripite i: Danijelu Vranić, Romanu, Vladu Georgieva, Mateju Kežmana, Marinka Rokvića...

Autor: M. K.

#Zorana Pavić

#pevačica

'