AKTUELNO

Slika i prilika svog oca!

U Beogradu je juče, na Centralnom groblju, održan pomen Tomi Zdravkoviću. Naime, juče se navršilo tačno 28 godina od smrti legendarnog pevača, a prijatelji i kolege su izašli na groblje. Međutim, njegova ćerka Žaklina nije uspela da dođe, s obzirom da ne živi u Srbiji, a retko ko zna kako ona izgleda.

Foto: e-stock Miloš Rafailović, Wikipedia/Zoupan

Toma je Žaklinu dobio u braku sa Olgicom, njih dvoje su se upoznali u jednom hotelu u Zrenjaninu, ljubav je planula, ali brak nije dugo trajao. Razveli su se nekoliko meseci nakon venčanja. Žaklina je njegovo prvo dete. Ona živi u Holandiji i majka je dva dečaka. Likom izuzetno podseća na oca, a kako je jednom prilikom istakla, omiljena Tomina pesma joj je "Tužno leto". Kako ona izgleda, pogledajte OVDE.

Pored Žakline, Toma ima sina Aleksandra kojeg je dobio u braku sa Gordanom, a njih dvoje žive u Torontu. U ljubavnom životu Tome Zdravkovića pored veza sa Žaklininom i Aleksandrovom majkom, izdavajaju se i veza sa Slavicom, kojoj je posvetio pesmu "Buket belih ruža" i brakovi sa Milicom i Nadom.

Foto: Printscreen YouTube/Toma Zdravković

Autor: Pink.rs

#Toma Zdravković

#ćerka

'