AKTUELNO

Pop pevačica priznala je sve detalje odnosa sa sada već bivšim mužem.

Pevačica Anabela Bukva podržala je večeras Marka Miljkovića i svojim prisustvom uveličala njegovu rođendansku proslavu, kao i predstavljanje njegovog modnog brenda "Sikter 52". Nakon što je s osmehom na licu ispozirala sa slavljenikom i ćerkom Lunom Đogani, pevačica je o svim aktuelnostima progovorila za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/R.L

- Ja sam odlično, pripremam se da uživam u ovoj lepoj noći. Imali smo sreće da nas posluži lepo vreme, jedna lepa promocija neke nove energije koja se oseća. Dok je Marko ovo radio, osetilo se da će sve biti pod konac, sve je u detalje smišljeno, rađeno, pa ne može da izostane onaj osećaj da će sve biti kako treba - ishvalila je Anabela svog budućeg zeta, a potom otvorila dušu o razvodu od Andreja Atijasa.

"S Andrejem imam divan odnos"

Ponovo je priznala je da se nakon razvoda oseća kao da joj je neko umro.

- Ja sam to već rekla... Vreme će da učini svoje. Trajaće još, to je normalno. Hvala Bogu, imamo prijatelje jedni u drugima, tu je Blankica koja je neraskidivi spoj i idemo dalje, što da ne... Život je jedan - objasnila je Anabela, koju smo pitali da li se čuje s bivšim suprugom.

Foto: Pink.rs/R.L

Foto: Ivan Vučićević

- Ne komentarišem, to je njegov život, njegova stvar.

Priznala je i da je trenutno solo.

- Ne planiram stvarno ništa, kad bude trebalo desiće se sve, s razlogom. Onaj gore vodi pravim putevima, pravi planove... Strpljen, spašen. Evo, Lunči je krenula na velika vrata, sad i Marko, valjda sam ja sledeća - rekla je nasmejana pevačica, koju smo pitali koji je tačno razlog zbog kojeg su ona i Atijas doneli odluku da se razvedu.

R. L., D. T.

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Razvod

'