AKTUELNO

Luna Đogani otvorila je dušu na proslavi svog emotivnog partnera.

Pevačica Luna Đogani pojavila se večeras na proslavi rođendana svog dečka Marka Miljkovića i promociji njegovog novog modnog brenda, a na početku razgovora za Pink.rs sumirala je utiske sa svog prvog nastupa koji je nedavno održala u Makedoniji.

Foto: Pink.rs/R.L

- Bilo je fantastično, energično, atmosfera je bila predivna! Imala sam strah, ogromnu tremu, tresla sam se kad sam izlazila na binu, ali kad sam videla sve te ljude koji su došli samo zbog mene to veče... To je osećaj koji ne može da se opiše. To je moja pobeda - ponosno je priznala Luna koja, kako kaže, nema vremena da se osvrće na negativne komentare.

Pesmu "Deveti krug" otela Kaći Živković?!

Danima se priča o tome da je Lunin prvi hit prvobitno trebalo da snimi Katarina Živković koja je, kako se priča, kupila pesmu. Ipak, na kraju ju je snimila Luna, koja je rešila da objasni šta je po sredi.

- Ta pesma je već bila kupljena od par mojih koleginica, ali nisu je na kraju, ipak, kupile. Na kraju je došla u moje ruke, očigledno je bila suđena samo meni.

Foto: Pink.rs/R.L

Veliku pažnju privukla je i Katarina Grujić koja je pre nekoliko dana istakla kako joj rijaliti zvezde ne mogu biti koleginice - pevačice. Mnogi su posumnjali da je indirektno prozvala Lunu, koja je imala spreman odgovor.

- Samo bih najavila moje buduće nastupe, toliko o tome.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

"Ponosna sam na tatu"

Oduševljena je učešćem svog oca Gagija Đoganija u trećoj sezoni "Zadruge".

- Tata je super, ponosna sam na njega. Super se drži, to je moj tata kog ja poznajem i volela bih da izdrži do kraja.

Foto: Pink.rs/S.Kojić

"Teško mi je zbog maminog razvoda"

Luna nije krila da je teško podnela razvod majke Anabele Bukve i doskorašnjeg očuha Andreja Atijasa.

Foto: Ivan Vučićević

- Bilo mi je teško, iskreno, najviše zbog moje mame jer je njoj jako teško palo. Ja sam Andreja jako zavolela, postao je deo moje porodice i mogu da kažem da mi je bio jako drag. Naravno, i dalje mi je jako drag, ali žao mi je što je sve ovako ispalo. Meni je najbitnije da moja majka bude srećna, nasmejana - rekla je Luna za Pink.rs.

Inače, na Miljkovićevu proslavu došla je i Anabela sa ćerkom Blankicom, pevač i bivši zadrugar Savo Perović, Pavle Jovanović sa devojkom, Adam Đogani i mnogi drugi prijatelji.

Foto: Pink.rs/R.L

Foto: Pink.rs/R.L

Foto: Pink.rs/R.L

Foto: Pink.rs/R.L

R. L., D. T.

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

#Gagi Đogani

#Katarina Grujić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

'