AKTUELNO

Mima je pre dve noći završila u zatvoru zbog svog agresivnog ponašanja.

Miroslava Mima Živković je zadrugarka koja je tokom proteklih dana privukla veliku pažnju javnosti i podigla ogromnu prašinu u Beloj kući. Naime, ona se žestoko posvađala sa Vladimirom Tomovićem, a onda i sa svojom nekadašnjom prijateljicom Mionom Jovanović, jer je Miona nastavila da bude prisna sa Tomovićem iako je Mima sa njim zaratila.

Foto: Pink.rs/Jelena B.

Opšti haos nastao je pre dve noći, kada je Miona odlučila da u njen i Mimin krevet dovede Taru Simov, zbog čega je Živkovićeva potpuno izgubila kompas. Ona je pobacala sve po stolu, pogodivši tom prilikom i Boru Santanu, koji joj nije ostao dužan. Zbog svega toga, Mima je završila u zatvoru, a mi smo odlučili da pozovemo njenu sestru Draganu kako bismo čuli kako njeni najbliži reaguju na ova dešavanja u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Pitali smo Miminu sestru i da li postoji neki zadrugar koji je njen tip, te da li postoji mogućnost da se Živkovićeva zaljubi pred kamerama.

Foto: TvPink Printscreen

Mimin odlazak u zatvor joj je teško pao.

Foto: Pink.rs/Jelena B.

Dragana nam je otkrila i da postoji jedan zadrugar koji je Miminoj porodici zapao za oko, ali da smatra da se Živkovićevoj on ipak ne dopada, te da se među njima neće roditi ljubav, iako bi njeni najbliži to voleli.

Ona nam je za kraj otkrila i kako zadrugarkina porodica reaguje na navode pojedinih stanara Bele kuće da je Mima lezbijka.

Foto: TvPink Printscreen

R. L.

#Mima Živković

'