AKTUELNO

Srpski političar oduševio je sve na društvenim mrežama kada je poželeo da svojoj supruzi čestita Dan ljubavi.

Danas su mnogi parovi sa domaće javne scene iskoristili priliku da svojim voljenim osobama iskažu ljubav na najneverovatnije načine, a čini se da srpski političar Bogoljub Karić bez problema može poneti titulu najkreativnijeg mušarca u regionu.

Foto: Printscreen Youtube

Opšte je poznato koliko je jaka njegova ljubav prema supruzi Milanki, a već jaka osećanja dodatno su ojačala tokom njegovog jednodecenijskog izgnanstva tokom kojeg je živeo u Moskvi, dok mu je draga bila u Beogradu.

Milanka i Bogoljub su do sada prošli mnogo toga, a sve ono što mu leži na duši političar je iskazao na društvenim mrežama i oduševio pratioce.

- Ljubav ne poznaje granice! Zato volite se ljudi, ništa ne košta, a mnogo znači. Ljubav je najveća vrlina, koju čovek može da poseduje, najvažniji zakon univerzuma i pokretačka energija svega! Neka vam je sa srećom Dan ljubavi. Svaki dan treba da nam bude isti, da se volimo, ljubimo i da nam ne bude teško da svoju ženu od ranog jutra obasipamo ljubavlju i pažnjom kao i našu decu, da im pružimo mir i spokojstvo. Život je i ovako težak, na svakom koraku vrebaju nas problemi, nedaće, muke, nezadovoljstva gde god se pokrenemo, zato učinimo sve da onaj biser u školjci, a to je naša porodica, sačuvamo! Tako ćemo uspeti da pobedimo sve i da nam život bar malo bude ispunjeniji, srećniji i kvalitetniji! Srećan Dan zaljubljenih - napisao je Bogoljub na svojoj stranici na Fejsbuku i raznežio pratioce.

Autor: D. Tanasijević

#Bogoljub Karić

#Danzaljubljenih

#Milanka Karić

#Političar

'