AKTUELNO

Nije im se dalo.

Ova godina je za domaću estradu bila kobna kada je ljubav u pitanju, s obzirom na to da su se mnogi brakovi završili.

Početkom godine Ana Kokić i Nikola Rađen objavili su da se razvode posle 10 godina braka. Njih dvoje su otkrili da je daljina učinila svoje. Od 2017. živeli su na relaciji Beograd-Moskva, budući da je vaterpolista tamo nastavio profesionalnu karijeru. Udaljenost i nestanak emocija dovele su do odluke da na svoj desetogodišnji brak stave tačku, a papire za razvod potpisali su na Božić, nakon čega se Rađen vratio u Moskvu.

Par se zvanično razveo u julu ove godine, a starateljstvo nad devojčicama pripalo je Ani. Rađen ćerke može da viđa kada god poželi, a bivši par ostao je u prijateljskim odnosima. Ana i Nikola nemaju zajedničku imovinu, pa nisu imali šta da dele. Stan koji Rađen poseduje na Voždovcu ostaje njemu i on tu boravi otkako je došao iz Moskve.

Foto: Beta, Pink.rs

Teško je proceniti da li je Aca Lukas bio srećniji ili ipak njegova bivša supruga Sonja Vuksanović kada je 12. septembra konačno sudski okončan njihov brak. Oboje su iz sudnice izašli nasmejani i vidno srećni, željni da radosne vesti podele s medijima.

Zvanično smo razvedeni. Da ne bih dolazio na sud, na sve sam pristao. Bilo je kao na pijaci, šta može drugačije da bude. Problem su bile pare. Važno je da je sve rešeno - rekao je kroz osmeh Aca, dok je Sonja poručila da joj je to najsrećniji dan i da odmah ide da slavi.

Njih dvoje bili su u braku devet godina u kojem su dobili ćerku Viktoriju.

Foto: Pink.rs/N.Vujičić, Pink.rs/Jelena B.

Kaja Ostojić i Džunior Džek takođe su rešili da stave tačku na svoj višegodišnji brak. U javnosti se spekulisalo da je razlog tome što je pevačica zaljubljena u drugog, ali to nikada nije potvrđeno. S druge strane, svetski poznati DJ je već pronašao utehu u drugoj, što je pokazao i javno na svom Instagram profilu.

Foto: Printscreen Instagram/realjuniorjack, Printscreen Instagram/kaya_ostojic

Posle sedam godina braka, Anabela Atijas i njen suprug Andrej Atijas stavili su tačku na svoju zajednicu početkom septembra. Uprkos tome što su se svim silama trudili da prebrode bračne krize i brojne probleme ostave iza sebe, nisu uspeli, te je razvod bio neminovan.

Razveli smo se. Nismo uspeli. Borili smo se kao lavovi i sada smo najbolji prijatelji. Blankica nam je najvažnija, samo mi je važno da ona bude dobro. Mi već duže vreme ne živimo zajedno, ali smo tek od pre dve nedelje zvanično razvedeni - rekla je Anabela.

Foto: Ivan Vučićević

Pink.rs

#Aca Lukas

#Ana Kokić

#Anabela

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

#Nikola Rađen

#Sonja Vuksanović

'