AKTUELNO

Niko se tome nije nadao!

U današnjem izdanju emisije "Magazin In" voditeljka Sanja Marinković ugostila je, između ostalih, pevačicu Anabelu Bukvu, koja je ovih dana u žiži javnosti zbog razvoda od njenog, sada već bivšeg muža Andreja Atijasa.

Foto: TvPink Printscreen

Anabela je u ovoj emisiji otvorila dušu i progovorila o svemu što se dešavalo neposredno pred razvod, kako su doneli odluku da se raziđu, ali i iznenadila izjavom da su Andrej i ona napravili dogovor da budu prijatelji sa beneficijama.

Izgleda da je sve po zasluzi, pa sam verovatno ja to zaslužila, hvala mu na tome. Prvi put ovako, da kažem lajv, govorim o ovome. Postoji neka neraskidiva nit između nas dvoje i uvek će postojati. On je jedna od mojih srodnih duša i ostaće uvek u blizini, iako ćemo oboje da krenemo dalje, on je već krenuo, ja mu želim sreću, ali jednostavno je izgleda bilo suđeno da ne budemo prijatelji nego ljubavnici. On je bio za mene i ostao najhrabriji. Nijedan me muškarac nije tako osvajao kao on. Neki naši stavovi i pogledi na budućnost se ne poklapaju, ali ne pravi prepreku da ostanemo prijatelji. To su jako neprijatne stvari i osećala sam se danima kao da mi je neko umro, ni sad mi nije svejedno, nedostaje mi, bez obzira na sve. Čini mi se da smo tih prvih dana, kada je bilo najkritičnije, baš bili bliski, da samo satima pričali, onako kao nikada do sada. Ovo je bilo potpuno drugačije i na prijateljski način smo doneli odluku da budemo prijatelji, pa možda i prijatelji sa beneficijama, bilo je priča i na tu temu i slatko je to bilo. Nešto nije nestalo, šta god to bilo, ali ja stvarno želim da ga vidim srećnog. Ja sam svojevoljno, na obostrano "zadovoljstvo", došla do ovoga - ispričala je Anabela.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Magazin In

'