AKTUELNO

Jasno su svima stavili do znanja u kakvom su odnosu.

Ogromnu prašinu podigla je vest da su Ana Korać i David Dragojević, koji su svoju ljubavnu vezu započeli u drugoj sezoni "Zadruge", rešili da na svoj odnos stave tačku i svako krene svojim putem. Kako se šuška, Dragojević je pobesneo jer je Ana kod svoje drugarice Soraje Vučelić u Milano otišla bez njega, a potpuni haos je, kako se priča, nastao kada je video da se diči marikiranim krpicama od po nekoliko hiljada evra, što sebi ne može da priušti.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Kako se navodi, odmah je posumnjao da ju je Soraja "uvukla u loše društvo" i da su na sebe privukle pažnju takozvanih sponzora, zbog čega je usledila ljubomorna scena, a potom i rasprava sa Sorajom, preko čega Ana nije mogla da pređe. Zbog toga mu se navodno danima nije javljala, a sada se vratila u Srbiju i više je nego jasno u kakvom su njih dvoje zapravo odnosu.

Foto: / Printscreen Instagram

Po svemu sudeći, Ana i David uspeli su da prevaziđu navodne probleme, te je sa njima sada sve u najboljem redu, što se zaključuje na osnovu romantičnih fotografija kojima su, čim su se ponovo sastali, preplavili društvene mreže.

Njih dvoje sve vreme provode zajedno, uživaju u romantičnim trenucima, a da li će ova idila potrajati ili ne, ostaje da saznamo.

View this post on Instagram

🐿🖇👨‍👩‍👧 @ana_korac

A post shared by David Dragojevic (@david__dragojevic) on

Pink.rs

#Ana Korać

#David Dragojević

#Rijaliti Zadruga

'