AKTUELNO

Otvorio dušu za naš portal!

U medijima je ovog jutra kao bomba odjeknula vest da je odnos između bivših supružnika Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić na klimavim nogama zbog svađe koja je rezultirala time da pevačica napusti kuću na Lekinom brdu u kojoj su živeli sa decom dok su bili u braku.

Foto: Printscreen Google Maps, Kobra, Pink.rs

Kako bismo saznali šta se desilo, kontaktirali smo Đoleta, koji nam je ispričao celu priču.

- Nije tačno da smo se posvađali, nema nikakvog razloga, ona je pre dve godine otišla odatle, to je bio zajednički dogovor između Slađe, mene, Marinele i Silvije. To je ogromna kuća u kojoj smo mi svi ranije živeli, dok smo bili u braku, dogovorili smo se da otvorimo tu vrtić pre dve godine, a pošto ona ne može, normalno, da spava u vrtiću, ona je našla sebi stan, to je sve bilo u dogovoru, ja sam platio nekoliko meseci stanarinu, ona se tamo preselila, sve je bilo kako treba, nikakav problem ne postoji. Nije došlo do nikakve svađe, mi imamo korektan odnos. Mi smo se razveli pre 19 godina, neko završi školu za tolike godine. Mi nikada posle razvoda nismo imali neke fantastične odnose, da se viđamo, pijemo piće, uspostavili smo korektan odnos, lepo smo razgovarali, školovali smo decu, ja sam plaćao privatnu školu, učestvovao sam u svemu što je trebalo da se tiče dece, bili smo dobri drugari. Šta, treba još da održavamo ljubavne odnose, ne razumem? Imali smo odnos "Zdravo, zdravo, kako je, kako su deca", najnormalnije odnose dva dobra drugara, tako da kažem, bili smo i još uvek jesmo dobri drugari. I oko nekih bitnih odluka, recimo kada se dete udavalo, zajedno smo pravili svadbu, školovanje drugog deteta, pošto sam ja u boljoj finansijskoj situaciji, ja sam sve to plaćao. Oni su došli do odluke da se otvori vrtić, ja sam bio pre za neki hostel, da se ne bi oni previše tu cimali, radili, ali Silvija voli da radi sa decom, nju deca obožavaju, ona je jedno divno dete. Moja deca nisu u javnosti, ne žele da se bave estradom, to mi je drago. Odlučili smo da otvorimo vrtić, ja sam aminovao i materijalno pomogao oko renoviranja svega toga, ja sam bio otac koji se pobrinuo za taj deo posla, a Slađa je bila kao majka koja će da pomogne oko nekih drugih stvari i mi tu funkcionišemo veoma dobro. Svađa nema veze sa vezom. Ne verujem čak ni da je ona rekla da smo se svađali, možda je rekla da nismo u nekim odnosima, što je tačno, kad se sretnemo, pričamo, o deci, o normalnim stvarima, što bih ja imao bilo kakav drugi odnos sa njom, išao na piće, na more, bilo šta - rekao je Đole, koji se osvrnuo na to da su celu priču zapravo zakuvale komšije koje ga ne vole.

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram/Privatna arhiva

- Te komšije kad se pitaju, nikad se ne pita za nekog uspešnog čoveka, jer za njega neće da kažu da su dobri. Ja sa mojim komšijama nemam nikakav odnos, nijedan od njih nije ušao u moju kuću, dvorište i obrnuto. Sa komšijama sam veoma prijatan, okej, u tom nekom smislu "Dobar dan, dobar dan" i to je to. Ima pojedinih komšija, ja umem da kažem, ako se pokaki njegovo kučence ispred mog dvorišta, ja umem da kažem da uzmu kesicu i bace to, ili za đubre da bace u kontejner, a ne pored, da ne smrdi svima nama. Imao sam te situacije, ako tako pričaš sa njima, oni će da kažu da si kulturan čovek, pravi komšija, brineš, a ima onih kojima ne odgovara kada im na nešto skreneš pažnju, pa će oni da pljuju, pogotovo oni koji nemaju šta da rade - rekao je Đole.

Na kraju razgovora nam je priznao da ne prati rijaliti "Zadrugu" u kom se trenutno nalazi njegov brat Gagi, ali da je čuo da se on dobro snašao.

- Ne pratim Zadrugu, iskreno, čuo sam da je Gagi takav kakav jeste, emotivan, on je takav. Ništa nemam negativno što bih rekao za njega. Sve je kako treba, na kraju krajeva, videćete i sami, zavisi od situacije. Ja i ne volim tu rečenicu "On je takav kakav jeste i napolju", to je glupost, to pričaju ljudi koji su glupi, ne znaju kako čovek reaguje u određenoj situaciji - zaključio je Đole.

Foto: E-stock, Pink.rs

Autor: N. Vujčić

#Slađa Delibašić

#Đole Đogani

'