AKTUELNO

Bori se sa ogromnim viškom kilograma!

Darko Lazić preživeo stravičnu saobaćajnu nesreću pre skoro godinu dana, posle nekoliko dana provedenih u komi i nekoliko operacija, Lazić je dokazao da je veliki borac i da ne odustaje.

Ožiljci su bili teški, pre svega oni koji se ne mogu videti golim okom. Uz Darka je bila porodica, rodni Brestač, kolege, prijatelji. Svi su mu dali bezrezervnu podršku i snagu da ponovo bude onaj dečko iz Arene anđeoskog glasa.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pisalo se da Darko ima ozbiljne probleme sa bubregom, ali mu ne treba transplatacija bubrega. Istina jeste da Darko ima problem sa jednim bubregom i da su doktori razmišljali da li da ga operišu i izvade, ali ljudi žive sa jednim bubregom pa nikakva transplatacija nije potrebna.

- Na poslednjoj kontroli Darku su ustanovili da oboleli bubreg još ima funkciju oko 20 odsto, pa će odložiti vađenje kada bude dovoljno jak jer to nije laka operacija i sa njegovim već otežanim kretanjem ti bolovi biće jako naporni. Svakako, Darko mora da povede računa o ishrani i kilaži koja mu ne ide na ruku - ispričao je izvor i dodao da će se Darko podvrgnuti liposukciji bez noža.

Foto: Pink.rs.

- Tačnije, ići će na takozvanu elektrostimulaciju. To je tretman kojim se ubrzava mršavljenje, redukuje celulit i vrši oblikovanje tela. Darko će dati sve od sebe da izgubi bar nekoliko kilograma do koncerta, ali je za njega spremna i specijalna stolica na kojoj će sedeti tokom nastupa kad se umori jer ne može dugo da stoji.

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

#Liposukcija

'