AKTUELNO

Umela je da šokira spotovima i kontroverznim stajlingom, tekstovima, i bila je od onih pevačica koje ne mogu proći nezapaženo.

Hrvatska pevačica Ivana Banfić pojavila se na muzičkoj sceni devedesetih godina, pod umetničkim imenom I Bee i svojom pojavom i pesmama napravila pravi bum.

Ivana je rođena 1969. godine u Zagrebu, bila je jedna od najpoznatijih dens muzičkih zvezda iz tog vremena, imala je prepoznatljiv muzički pravac i mnogi misle da njeni hitovi stvarno nikada neće ostariti.

Foto: Printscreen

Neke od njenih najpoznatijih pesama su: “Sad je kasno”, “U krvi imam te”, “Žena zna”, “Predaleko”, “Ne mazi me ko on”, čuvena balada “Ja nikad neću znat” i mnoge druge.

Umela je da šokira spotovima i kontroverznim stajlingom, tekstovima, i bila je od onih pevačica koje ne mogu proći nezapaženo. Ivana je 2000. godine snimila sa Dinom Merlinom duet “Godinama” koji je i dan danas ogorman hit.

Foto: Printscreen

Ubrzo posle toga usledio je još jedan hit; duet sa Harijem Varešanovićem “Navodno”; predstavljen na Splitskom festivalu 2003. godine.

Zanimljivo je da je Ivana Banfić jedna od prvih domaćih pevačica koja se podvrgla estetskoj hirurgiji, a o stavljanju silikona i povećanju grudi je još tada otvoreno pričala.

U 39. godini je rodila sina Jana i ostvarila svoju dugogodišnju želju – da bude majka. Tri godine je pauzirala sa karijerom, jer nije mogla da se odvoji od deteta, nakon što je teško postala majka i proživela veliki stres. I posle svega, i dalje izgleda savršeno i vodi aktivan sportski život, a ovako izgleda:

Autor: M. K.

#Ivana Banfić

#Silikoni

#pevačica

'