AKTUELNO

Mnoge su poželela da nikad nisu imale nikakve korekcije na sebi.

Poznate dame sa srpske estrade radi lepog izgleda podvrgle su se plastičnim operacijama, ali su se mnoge među njima i pokajale. Pojedine su gorko zažalile zbog želje da pojedine delove svog tela dovedu do perfekcije, pa im je čak i život visio o koncu, dok su neke imale ozbiljne zdravstvene probleme, te su bile prinuđene na vađenje implanta.

Slavica Tripunović Dajana je priznala da joj se silikon u grudima oštetio tokom trudnoće te je hitno morala na operaciju i za dlaku izbegla komplikacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana Rajić Đurđević je shvatila da je preterala sa silikonima u usnama te je odlučila da ih smanji. Izjavljivala je da ju je izuzetno bolelo, te da se pokajala što ih je ikada i stavljala.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Goga Sekulić je bila prinuđena da izvadi silikonske implantate iz grudi! Zbog svakodnevnih bolova u kičmi, njen trener i kiropraktičar savetovali su joj da bi bilo najbolje da ukloni „teret“ iz poprsja.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Marina Visković je priznala da je napravila grešku što je stavila silikone u usne jer su joj se izderformisale, pa ih je izvadila. Rekla je da je iskustvo vađenja bilo bolno, ali je sada prezadovoljna izgledom.

Foto: Promo.

Soraju Vučelić mnogi poznaju zbog operacije i fotošopa, ali njen motiv smanjivanja implanta iz grudi i usana bili su zdravstveni problemi.

Foto: Instagram

Tamara Đurić preživela je pravi pakao zbog silikona u zadnjici. Život joj je visio o koncu, a lekari su se mesecima borili za njen život.

- Bila sam na privatnoj klinici, gde sam radila akvafilere, i tamo sam ležala 15 dana, nakon čega sam osetila da nešto nije u redu. Pokušavali su to da saniraju, ali neuspešno. Davali su mi pogrešnu terapiju, počela sam da otičem, imala temperaturu četrdeset stepeni, klonula sam potpuno i samo sam spavala. Prijatelji su me uputili na VMA, gde me je primio načelnik po hitnom postupku, tada su poslali vozilo po mene i primili me u bolnicu - rekla je Tamara, koja priznaje da bi volela da vrati vreme unazad i da više vremena posveti odlasku u teretanu nego odlascima kod estetskog hirurga.

Foto: / Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Plastične operacije

'