AKTUELNO

On ga poznaje najbolje!

Nedelja na izmaku u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruga" bila je baš burna - veliku pažnju gledalaca, ali i zadrugara privukle su varnice koje su sevnule izmešu Nataše Radan i Radeta Lazića.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, na žurki povodom rođendana Miljane Kulić u jednom trenutku kod Drveta Mudrosti su se poljubili Nataša i Rade, a kako je noć odmicala njih dvoje su zavrišili zajedno u krevetu gde ga je oralno zadovoljila, uprkos težnjama da to prikrije, zbog čega je slagala zadrugare.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ovim povodom se oglasio za naš portal i Radetov najboilji prijatelj i prokomentarisao burnu noć svog druga, kao i to što Nataša je imala ljubavne afere sa pevačem Amarom Giletom.

Rade je pravičan i čuo sam za tu priču. Mislim da mu se ne sviđa samo to kod te Nataše Radan... Mislim da je Rade ne simpatiše preterano zbog njenog ponašanja, jedino mu se dopala po fizičkom izgledu.

Radetov drug je i prokomentarisao i grupicu sa kojom se Rade druži.

Meni je to strava, cela ta ekipa mi je šou program i ludilo.

Prijatelj Radeta Lazića je takođe priznao i sa kojom bi devojkom u narednom periodu mogao da nastavi da se druži.

Pa možda Miona, ali ne znam, jer napolju ima dosta profila devojaka sa kojiima se Rade druži, ali možda ona po nekom mom mišljnenu. Milica Kemez mu se svidela, ali mislim da će se baš razočarati u nju zbog cele situacije, jer ne voli on takve lake devojke - završio je prijatelj

Pogledajte vrelu akciju Radeta i Nataše:

Pink.rs

#Nataša Radan

#Rade Lazić

'