AKTUELNO

Priredila je dramu i sebi i celoj porodici!

Pevačica Dunja Ilić je pre nekoliko dana pokušala sebi da oduzme život tako što je popila veliku količinu lekova, a samo brzom reakcijom ona je prevezena u bolnicu, gde su joj lekari spasli život. Pre nego što se nagutala tableta, ona se obratila svojim pratiocima na Instagramu gde je, između ostalog, rekla da ju je otac zlostavljao kada je bila mala. Dva dana nakon tog incidenta, njen otac je izvršio samoubistvo.

Foto: Printscreen Instagram/ddunia_

Ona se, nakon svega što se izdešavalo, obratila javnosti i oprostila od oca na društvenim mrežama, obratila novom dečku kog je upoznala u bolnici i na taj način raskinula sa momkom koji joj je praktično spasio život, a onda objavila i skandaloznu fotografiju na kojoj je skoro polugola. Sada se, nakon svega, ponovo obratila.

Poslednji put se obraćam na ovu temu. Imam papir da nemam nikakvo psihičko oboljenje. Doživela sam nervni slom. Nisam prva ni poslednja. Patim kako je meni lakše i ne morate razumeti, ali ne skačite (ili skačite). Ja moram da nastavim kao da se ništa nije dogodilo, jer bih u suprotnom skrenula. Svog oca sam volela, a to što su odnosi u mojoj porodici bili komplikovani je nešto drugo. Hvala novinama koje su ispale korektne. Ljudima koji su imali neverovatne ponude da me prime kućama itd. Šta god mi napišete i najcrnje, ja vam želim od srca sve najbolje. Tako mi je dobro u duši. Puno ljubavi - napisala je Dunja.

Foto: Printscreen Instagram/ddunia_

Šta će sledeće uraditi, ostaje nam da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Dunja Ilić

'