AKTUELNO

Prepustili se strastima!

Lazar Čolić Zola večeras je ušao u "Zadrugu 3", a susret sa svojom bivšom devojkom Miljanom Kulić imao je na Rajskom ostrvu. Inače, Miljani je danas rođendan, a tokom slavlja ona je pročitala i Zolinu čestitku. To je Kulićevu veoma pogodilo, pa je za vreme rođendana u više navrata plakala.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada ga je ugledala, Miljana je rekla da su joj emocije pomešane, a nakon manje rasprave koju su imali, Kulićeva je počela sa Zolom da se ljubi. U isto vreme, u drugom delu "Zadruge" Miljanina majka Marija počela je da plače.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nisi ispoštovala naš dogovor! Nema drugova u rijalitiju. Ono što ti je Mića rekao, to je istina! Ti ništa nisi ispoštovala! Ja ništa loše nisam uradio! Sve sam čak i demantovao. Videla je i tvoja sestra Ana! Ti si trebala da sačekaš barem mesec dana! Gledao sam te, malopre ti je malo falilo da se sa nekim poljubiš! Da li ti misliš da je to nekome zanimljivo? - govorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Slučajno sam videla da je od tebe čestitka. Poklon još nisam videla. Došao si ovde zbog mene. Znaš koliko je emocija pomešano u meni sada. Tvoji drugovi su svašta pričali! Opet kriviš mene? Opet sam ja kriva? To su tvoji drugovi! Pisao si na Instagramu da sam krava, znaš li kakva sam ja u afektu? Lazare, svi mi pune glavu! Cele večeri sam plakala, nakon čestitke! Zašto uvek kriviš mene? - izjavila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane je mene pitao da li smo se pomirili, ja sam mu rekao da nismo. I to je to! Ja ne znam kako si ti mogla da padneš na neke priče? Svaki dan te ja gledam! Svaki dan znam šta radiš! - pričao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Što si me poljubio kada sam ušla? Sva drhtim! - nastavila je Miljana.
Pa i ti si mene poljubila! Ti i ja smo imali razgovor pre 20 dana! - pričao je Zola.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'