AKTUELNO

Njena ispovest ponovo je podigla ogromnu prašinu u javnosti.

Dunja Ilić, koja je pre nekoliko dana oca Jovana Ilića optužila za zlostavljanje i pokušala samoubistvo, priznala je da joj je laknulo što se nakon toga on ubio tako što je popio šaku lekova. Pevačica je istakla da je njen otac bio psihički nestabilan i da se poslednjih 10 godina mučio, kao i da joj je lakše sada.

Foto: Printscreen Instagram/ddunia_

- Izbegavala sam da se vidim s njim jer nisam želela da gledam kako propada. On je propao i mentalno i fizički. Znam koliko se mučio. Odmorio se sada. Osećam da se sada oslobodio muka. I ja se osećam oslobođeno nakon svega. Jedina stvar zbog koje krivim sebe jeste to što sam nekada bila pregruba u namerama da ga dozovem pameti. Kritikovala sam ga što je sebi dopustio neke stvari, ali bila prilično oštra. Samo sam htela da ga motivišem -  kaže Dunja i dodaje da se njen otac nije ubio zbog njenog lajva, već da je pre ovoga bio u Valjevu na psihijatriji, gde je pokušavao da se ubije. Takođe, porekla je da je seksualno zlostavljana od oca Joce, već da su je on i majka psihički maltretirali od pete godine života.

- Rekla sam da je njegova tadašnja devojka primetila da moj tata pokušava nju da napravi ljubomornom tako što je grlio mene. Imala sam 13 godina tada. Ona je za tu scenu rekla da joj izgledamo kao "incest boleština". Istina je da sam od pete godine psihički maltretirana. Moja mama je bila kao Hitler. Zbog toga se kod mene javila sumnja da su oni uopšte moji biološki roditelji jer je bilo nemoguće da se neko tako ponaša prema rođenom detetu. Ja nemam nijednu sliku iz detinjstva do svoje pete godine. Pokrenula sam temu utvrdivanja porekla putem DNK analize pre četiri meseca, ali sada to nije važno. Ne zanima me ništa što se toga tiče - ističe Dunja i dodaje da na očevu sahranu neće ići.

Foto: Instagram

- Planiram da obiđem njegov grob u miru, onda kada niko ne bude znao da sam došla. Tada ću biti s njim i emocijama. Planiram da živim, da preživim. Znam da sam sama na svetu. Želim da se borim za sebe i boli me uvo šta će ko za mene reći. Sada je jedini cilj da ja ostanem čitava.

Pink.rs

#Dunja Ilić

'