AKTUELNO

Otvorio dušu!

Aktuelni učesnik treće sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga" Zoki Šumadinac izneo je neke pikanterije o pojednim zadrugarima, koga ne podnosi i progovorio o seansama koje radi sa Miljanom Kulić.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Iskeno, niko me ne nervira, eto jedino mogu da kažem da je to Vesko. Nervira me on zato što se u sve meša, higijena mu nije na zavidnom nivou i to se oseća zato što sedi tu pored mene - rekao je Zoki.

Njegove seanse izazvale su veliku pažnju kod zadrugara, a kako ih često radi sa Miljanom Kulić, otkrio je kako se ona oseća zbog toga.

Evo ja do kraja ove nedelje ima još petnaestak zakazanih seansi. Sa Miljanom je super raditi, ona je dobra devojka. Svi su jako zainteresovani i mogu da kažem da im je jako teško i kada padnu, oni žele da sa mnom popričaju i njima bude bolje. Što se tiče tih seansi, one podrazumevaju to da mi odlazimo u neku drugu energetsku dimenziju i tamo odmah saznamo gde se nalazimo, zašto smo loše, ali nakon tih seansi osećamo se mnogo bolje i mnogo rasterećenije - ispričao je Zoki.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Zoki je priznao da je mnogo poznatih ličnosti iz sveta estrade dolazilo kod njega na seanse.

Ja se dvanaest godina bavim ovim poslom, tako da je bilo mnogo ljudi kod mene i sa estrade, glumaca, političara i sportista. Tako da oni se kod mene potpuno otvore i mogu da kažem da znam sve, pa čak i njihove najintimnije tajne. Ne mogu da kažem koji su, ali ono što ću reći jeste da kada bih pomenuo bar dva imena, znam da bi se svi iznenadili - zaključio je Zoki.

Ceo intervju sa Zokijem pogledajte u nastvaku:

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zadruga 3

#Zoki Šumadinac

'