AKTUELNO

Oduvek je bila strah i trepet.

Naša poznata pevačica Mira Škorić poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, a uz njeno ime često su vezivani i razni skandali koji za posledicu imaju fizički obračun.

Mira je sama nekoliko puta priznala da joj nije strano i da se potuče, a sada je javnost ponovo šokirala izjavom da je kao mala pretukla svoju rođenu sestru i povredila je.

Foto: E-stock

Onda kada sam se potukla sa rođenom sestrom i povredila je. Posle mi je bilo mnogo žao. To mi je baš ostalo u sećanju, te neke naše čarke - otkrila je pevačica.

Ona se prisetila i teškog životnog perioda, kada je vodila borbu sa opakom bolešću u kojoj je, na svu sreću, pobedila.

Ne volim često da govorim o tome jer sam jaka i taj ružan period je iza mene. Shvatila sam da ću možda svojim primerom pokazati da je važno brinuti o zdravlju, pa zato molim ljude da se odmah jave lekaru ako primete neke promene na telu. Zato u poslednje vreme pričam malo više o raku koji sam preživela ne bih li ohrabrila sve ljude koji se bore sa opakom bolešću i pokazala im da je izlečenje moguće - navela je Mira.

Foto: Kobra

PROČITAJTE JOŠ: TVOJA LJUBAV PREMA MOM SINU ME ČINI NAJSREĆNIJOM ŽENOM NA SVETU: Seve i Igor slave četvrtu godišnjicu braka, ona mu se obratila ovim rečima! Nećete ostati ravnodušni! (FOTO)

Pink.rs

#Mira Škorić

'