AKTUELNO

Starleta Stanija Dobrojević najviše će ostati upamćena po intimnim odnosom sa oženjenim muškarcem.

Farma 6 na žalost mnogih je završena. Starleta Stanija Dobrojević odnela je pobedu, ali brojni komentari na račun njenog učešća se ne smiriju.

Kada se sumira njeno učešće u navedenom rijalitiju, glavni utisak ostaje to što je ova starleta tokom trajanja Farme, sa Kristijanom Golubovićem išla na sve ili ništa, te su gledaoci često mogli da vide njihove strasne poljupce, pa čak i dodirivanje njenog međunožja od strane bivšeg robijaša. Kada je Stanija sa Farme izašla kao pobednica, izjavila je da će polovinu nagrade dati upravo  Goluboviću, a drugu polovinu pokloniti majci, koja je po svemu sudeći podržala ćerku, koja je u ovom rijalitiju pokazala sledeće: intimne odnose sa oženjenim muškarcem, nepoštovanje starijih od sebe, vređanje tuđih porodica, kao i to da u njenom rečniku ne postoji  reč izvini i koja ne priznaje da nije u pravu čak i kada nije u pravu.

Izgleda da je polovina nagrade bila sasvim dovoljna kako bi porodica "progutala" sve nemoralne radnje koje je starleta tokom 125. dana radila, ali izgleda da 25.000 evra trpi sve! Dodajemo i to da je Stanijina majka u nekoliko navrata izjavila da bi volela da upravo Kristijan Golubović, suprug Ivane Golubović i otac jednogodišnje Vere, bude upravo njen zet, odnosno suprug Stanije Dobrojević.

Šta vi mislite o tome?

Autor: Pink.rs

'