AKTUELNO

Pleni lepotom, ali i sjajnim vokalom.

Nenad Knežević Knez bio je zvezda devedesetih, a njegovi hitovi poput "Nijedna žena na svetu", "Da l' si ikada mene volela", "Mia bella signorina" slušaju se i dan danas. Međutim, talenat za muziku je u porodici Knežević je očigledno nasledan, a malo ko zna da je njegova starija ćerka trenutno jedna od najpoželjnijih mladih pevačica na domaćoj sceni.

Pevač iz braka sa bivšom suprugom Ninom ima dve ćerke - Kseniju i Andreu, a Ksenija je već uveliko u muzičkim vodama, samo što se domaćoj javnosti nije predstavila kao Nenadova ćerka, već svoju karijeru gradi zahvaljujući sopstvenim uspesima i talentu.

Ksenija je sarađivala sa grupom "Sevdah bejbi", danas je članica ženske muzičke grupe "Hurricane", koju pored nje čine Sanja Vučić i Ivana Nikolić.

Kneževićeva pleni lepotom i harizmom, a može se pohvaliti i sjajnim vokalnim sposobnostima, koje je pokazala u pesmi "Favorito", koja trenutno zauzima visoko četvrto mesto na "trendingu".

PROČITAJTE JOŠ: ZAR DECA DA MI OSTANU SIROČAD! Suzana Mančić završila u bolnici! Koristila tablete koje su mogle da je KOŠTAJU ŽIVOTA! (FOTO)

Mnogi pripadnici jačeg pola ne mogu da odole njenim krupnim, plavim očima, kao ni izvajanoj figuri koja zaista ostavlja bez daha. Nema sumnje da će se o Kseniji, ali i ostalim devojkama iz grupe "Hurricane" i ubuduće pisati i pričati, jer njihovo vreme tek dolazi.

R. L.

#hurricane

'