AKTUELNO

Nije mogla da se smiri.

Nataša Radan je tokom svoje rođendanske proslave ronila gorke suze jer nije dobila čestitku od svoje majke sa kojom ne govori godinama unazad. Radanova je dobila dva pisma i to od svojih prijatelja.

Zadrugarka se poverila svojim cimerima da joj je težak udarac bio to što nije dobila nikakvu čestitku od svojih najmilijih, kao i to što nije poslato dovoljno posluženja, a Ivan Gajić, drugi večerašnji slavljenik ju je sve vreme tešio.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si dobio čestitku od svoje majke koja nije dobro, a meni je majka živa i zdrava, a ja se ne čujem sa njom, niti mi je šta poslala, samo mi je društvo poslalo - pričala je Nataša jecajući.
Jednog dana ćeš ti biti dobra majka svojoj deci - tešila ju je Milica Kemez koja je provela 11 godina u hraniteljskoj porodici.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se sa svojim ćaletom pomirio pre 20 godina, a nije mi poslao čestitku. Znaš da ne postoji. Sve je ovo naše, sve je ovo zajedničko. Mi sledeće godine slavimo rođendan zajedno, a tvoje da je izabereš boju balona - tešio ju je Ivan.

Kada su je videli tako skrhanu, zadrugari su jedan po jedan prilazili Nataši i tešili je, ali slavljenica nije mogla da popravi svoje raspoloženje.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Nataša Radan

'