AKTUELNO

Ovo je njihov stav!

Tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" voditelj Milan Milošević i učesnici "Zadruge 3" Marko Janjušević Janjuš i Zoki Šumadinac dobili su pitanje i ko je, po njihovom mišljenju, najveći lažov u kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve se dogodilo tokom igrice koju su dobili od voditelja Ognjena Amidžića, a Janjuš je naveo da smatra da Marina Dančo najviše laže, dok je Zoki naveo Vladimira Adžića.

Marina... Ja to u životu nisam video. Žena kaže da ima 13 marketa i došla je u "Zadrugu" da zaradi pare. Kaže da su ti marketi baš, baš veliki. To je moje mišljenje - govorio je Janjuš koji je inače u svađi sa Marinom.

Foto: TvPink Printscreen

Vlada Adžić! On je slagao čim je ušao za Daru Bubamaru da joj je brat. Pa je počeo da se pravi da mu je neko hranu ukrao. To se nikome nije desilo, samo njemu - pričao je Zoki.

Foto: TvPink Printscreen

Meni su iz jakne ukrali cigare - započeo je Milan Milošević, pa dodao: Ali neću nikoga nazvati lažovom, ali ću samo reći da Tomović malo lagi, jer neće da prizna u koga je zaljubljen. Ja mislim da je zaljubljen... Pa neću ti otkriti - govorio je Milan.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'