AKTUELNO

Ponosni i srećni roditelji!

Folk zvezda Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić danas su veoma ponosni i srećni, s obzirom na to da su na ovaj dan pre tri godine postali ponosni roditelji. Danas je ovaj poznati par odlučio da organizuje glamuroznu proslavu rođendana svom sinu Jakovu.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE: ZA GOCIN KONCERT JE KUPIO SVE KARTE, KAKO BI PEVALA SAMO ZA NJEGA, A ONDA JE UHAPŠEN: Pevačica je bila u vezi sa kontroverznim biznismenom, a ovo su detalji njihove burne ljubavi! (FOTO)

Proslava rođendana malenog Jakova održava se u jednom elitnom ugostiteljskom objektu, a za ovu priliku priređena je i skupocena dekoracija.

Foto: Privatna arhiva

Dok su gosti uživali u fešti koju je poznati par priredio, Seka, Veljko i Jakov su se fotografisali. Piljikići nisu skidali osmehe sa lica, a bile su primetne i veoma elegantne odevne kombinacije koje su odabrali za treći rođendan sina Jakova.

Inače, Seka Aleksić trenutno je drugi put u blagoslovenom stanju i kroz nekoliko meseci podariće brata Isaka svom prvencu Jakovu, pa je ovom prilikom pokazala i svoj trudnički stomačić u uskoj, žutoj haljini.

Pink.rs

#Seka Aleksić

'