AKTUELNO

Za samo sat vremena na Pink televiziji počinje do sada neviđen humoristički šou program koji će domaća TV publika obožavati.

Milionski auditorijum s nestrpljenjem iščekuje prvo, premijerno izdanje nove humorističke emisije "Kočenje", u kojoj će najduhovitiji momci iz regiona svojim nepresušnim humorom publiku Televizije Pink držati budnom do kasno u noć, a do početka život emitovanja ostalo je manje od 60 minuta.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Višečlana ekipa koja radi na realizaciji humorističke emisije kakva do sada nije viđena na TV stanicama u regionu poslednje pripreme privela je kraju, a najduhovitiji momci na čelu sa Milošem Milakovićem i Đorđijem Andrićem spremni su da večeras od 23:30 časova zasmeju sve kraj malih ekrana.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Miloš i Đorđije naći će se u ulozi domaćina nove emisije ''Kočenje'', dok će Damir Jovanović i Miki biti zaduženi da ih svojim komentarima izazovu, nakon čega sledi žestoki obračun - šamaranje i polivanje vodom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Gost prve emisije, čije će emitovanje početi za manje od sat vremena, biće folk pevač Radiša Trajković Đani koji će, izmeđzu ostalog, biti podvrgnut DNK analizi i poligrafskom ispitivanju pred TV kamerama, a na koje načine će vas najzabavniji momci u regionu dovesti do suza pogledajte već od 23:30 sati na Televiziji Pink.

Autor: D. Tanasijević

#Kočenje

#Televizija Pink

'