AKTUELNO

Pevačica je pokušala da izvrši samoubistvo u četvrtak uveče, a u subotu je preminuo njen otac.

Jovan Ilić, otac pevačice Dunje Ilić preminuo je 21. saptembra. Ovu informaciju potvrdiio je pevačicin PR tim.  - Dunjino stanje je sada stabilno. Dunjin otac, Jovan Ilić preminuo je 21. septembra. Dunja Ilić, kao i porodica, neće biti dostupni za komentar i bilo kakve dalje izjave. Molimo za malo razumevanja u ovako teškim životnim situacijama - glasi obaveštenje Dunjinog tima.

Foto: Printscreen YouTube/Alex Deen

Firma Dunjinog oca je 2009. godine bankrotirala zbog blokiranog računa i duga od oko 1,7 milijardi dinara. Sa polica je iste godine povučena tehnička roba, a na više od 30 radnji je stavljen katanac.

Podsetimo, samo dva dana pre nego što joj je umro otac, Dunja Ilić je sebi pokušala da oduzme život, kada je popila lekove nakon čega je završila u bolnici.

Foto: Printscreen Instagram/dunyailich

Pevačicu je pronašla italijanska policija koja je došla po anonimnoj prijavi. Dunju su zatekli u besvesnom stanju, a odmah su alarmirali i hitnu pomoć koja je izašla na lice mesta.

Podsetimo, tokom četvrtka uveče Dunja se uključila uživo putem svog Instagram naloga i poručila fanovima da će se ubiti! U jednom trenutku pokazala je i tablete koje je popila, a njeni pratioci su je molili da se unormali i prestane da pravi budalu od sebe.

Autor: Pink.rs

#Dunja Ilić

'