AKTUELNO

Otvoreno su porazgovarale o svemu.

Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom" došlo je do verbalnog sukoba između Nataše Radan i Nine Babić i to zbog Radeta Lazića. Naime, Nataša je čula da ju je Nina ogovarala, te je želela da joj se revanšira tako što će više vremena provoditi sa Radetom što joj je ona zamerila.

Nakon što se o ovoj temi polemisalo za crnim stolom, zadrugarke su rešile da izglade odnos i porazgovaraju o svemu otvoreno.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam sinoć izašla iz sobe i ti si prokomentarisala nešto za krpelja i onda je Tari izgorelo nešto što je spremala, a ti si rekla da je meni nešto izgorelo - započela je Nataša.
Ja nisam u vezi sa tobom prokomentarisala, pričala sam za Taru. Ja sam ludak kad se zaljubim, da se meni Rade sviđa, ja nikome ne bih dozvolila da mu priđe. Ja ne bih mogla da budem sa njim zbog onoga što ima (dete). Ja imam 20 godina i to ne bih dozvolila. Što se tiče Radeta, meni su svi rekli da ti to radiš meni u inat - pričala je Nina.

Foto: TvPink Printscreen

Kada su ti spomenuli Slobu Radanovića, ja tebe nisam napala da si ti bila sa njim. Mene novinari kada su pitali za njega (Šaka) ja sam sve istinu rekla da sam bila sa njim na ručku. Nikad sama nisam izašla. Ja nikome ne moram da objašnjavam zašto sam sa njim bila na ručku. Nema potrebe ni ti to da kažeš. Ja nisam ni k*rva, ni prostitutka - rekla je Radanova.

Nakon dugog i iscrpnog razgovora njih dve su uspele da sklope primirje i zakopaju ratne sekire.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Nina Babić

#Sloba Radanović

'