AKTUELNO

Zahvaljujući Mimi je uspeo da izgladi odnos sa Dragojevićima.

Odnos Milana Petkovića, Dalile i Dejana Dragojevića je naredna tema koja se našla na repertoaru tokom večerašnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom". Naime, voditelj Milan Milošević je upitao Pinkovu zvezdu da objasni milionskom auditorijumu zbog čega postoji negativna energija među njima.

Nakon što je Petković izneo svoje mišljenje u Beloj kući je nastao opšti haos, a Dejan i Milan su ponovo ušli u žestok konflikt.

Foto: TvPink Printscreen

U čemu je problem između tebe, Dalile i Dejana, kakva je relacija među vama? - upitao je voditelj Milana Petkovića.
Mi na početku nismo imali konflikt, ja sam se ovde lepo predstavio, imamo zajedničkog druga, mislim na Gastoza i sve je bilo dobro do jednog dana kada sam ja ustao da iznesem svoje mišljenje. Njoj se to nije dopalo i ona je ustala kao poparena. Onda je došla druga situacija, kada smo mi opet ušli u sukob i tada sam ja video toliku zlobu. Ja kad vidim tu dozu zlobe u ljudima koji su u stanju da kažu čoveku koji je svirao da ulici "Uličaru, klošaru, da me prozivaju", kada vidim dozu te zlobe u meni se budi revolt. Onda dolazi situacija kada se meni Dejan uneo u lice, a ja sam njemu rekao da se smiri i da ne vileni - ispričao je Milan i upitao Dalilu zašto je negativna prema njemu.
Imaš previše agresije u sebi. Loše si posavetovan, vrati se u svoju ljubavnu priču. Treba da te je sramota - uzvratila mu je Dalila.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Milan istakao da pojedini zadrugari imaju mišljenje da su Dalila i Dejan zlobni i da je Mima Živković jedna od njih, ona se oglasila povodom ovoga.

Ja jesam to rekla, stojim iza svega toga. Rekla sam da je zla - izbegavala je odgovor Mima.
Juče se pokrenula priča kako ona (Mima ne može da veruje) čime se oni služe kako je nju Dejan nazvao prostitutkom. Slobodno kaži, šta se stidiš - pričao je Petković, a Živkovićeva je izvrdala odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

Zahvaljujući Miminom izlaganju, kada ju je Petković raskrinkao, Milan je uspeo da izgladi svoj odnos sa Dalilom i Dejanom, te su zakopali ratne sekire.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Milan Petković

'