AKTUELNO

Ivan Gajić šokirao zadrugare svojim otkrićem.

U toku večerašnjeg pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem na samom startu emisije došlo je do nekoliko svađa na samom početku emisije između većine zadrugara, a razlog je bila raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Baneta Čolaka.

Pročitajte: OPŠTI HAOS NA SAMOM POČETKU! Saška i Miljana ušle u žestoki sukob, Kulićeva tvrdi da je ona UKRALA BUDŽET! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Dražen Bakić se javio za reč, kako bi razjasnio svoj sukob od prethodne noći sa Čolakom, kada je došlo do nesporazuma između njih.

Bane, nema potrebe da se ljutiš. Kada me je pokvasio, počela je priča da sam se ja zaleteo a onda o nekom šamaru napolju. Zapamti, ja sam dobijao batine, ali šamar nikad prećutao nisam. Vladimir da mi je opalio, ne bih mu prećutao. Ja ne mislim ništa loše za tebe, Bane. Posle prskanja si video kakvo je moje buđenje bilo. Trebalo je da pitaš Gagija zbog čega sam takav, a ne tako. Ti si išao na to da mene izbace i da platim kaznu - ispričao je Dražen.
On je skočio stvarno, ja nisam očekivao to. Kada je skočio, mislio sam da je sprdnja. Nakon toga sam rekao da je to moja vrsta zezanja. On je rekao: "Ja bih voleo da mi neko to uradi, pa da vidi kako bi se proveo". Pogrešio sam u toj situaciji, pružio mu ruku, izvinio se i to je to - nadovezao se Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga je Milan podigao Gagija Đoganija, kako bi prokomentarisao tvrdnju Ivana Gajića da je Bane tražio od njega da se oglasi za novine i ocrni Lunu Đogani, Gagija i Kiju Kockar.

Mi smo poslovni saradnici, ja sam ga zamolio pre prve Zadruge da pripazi na Lunu. Kada si ti zvao Gagija, kada se to desilo? Ja nisam toliko bio dobar sa Banetom da bih morao da mu se javim i zahvalim zbog toga što je bio dobar prema njoj - ispričao je Gagi.
Kada je bila žurka "Zadruge 2" mi je Gagi prišao i rekao da se izvinjava što se nije javio, jer je Luna bila u haosu posle "Zadruge 1" - rekao je Bane.
Zvao me je par puta, ja sam bio u haosu. Ovo drugo ne bih da komentarišem. Zašto imaš potrebu da pričaš o tome, Bane? - upitao ga je Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Smatrao sam da neko ko je bio uz tvoju ćerku 9 meseci zaslužuje to. Nemoj da me vučeš da pričam svašta. Ja sam mislio da smo Gagi i ja prijatelji - nadovezao se Bane.
Ja tek sad čujem neke informacije, to što si rekao Gajiću. Nije to baš tako Bane bilo: "Čuvaj mi, Lunu" - odgovorio je Gagi.

Foto: TvPink Printscreen

Ako si branio svog prijatelja, to je si uradio za sebe. Veći čovek bi ispao da si rekao da si je branio i da ti je krivo što se nije javila, nego da zoveš Gajića da to komentarišeš - kratko je prokomentarisao Rade Lazić.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Bane Čolak

#Gagi Đogani

#Kija Kockar

#Luna Đogani

'