AKTUELNO

Ovome se nije nadala!

Kroz prvu sezonu rijaliti programa "Zadruga", publika je imala priliku da upozna i brata pevačice i tadašnje učesnice Teodore Džehverović, Savu o čijoj su emotivnoj vezi sa lepom Adrianom Kadar svi brujali.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: CELA PORODICA RADANOVIĆ NA OKUPU: Sloba otvorio porodični album, pa pokazao najlepše trenutke sa majkom Draginjom i ocem Dušanom! (FOTO)

Sava i Adriana su već nekoliko godina u vezi, a opšte je poznato da između njih nema tajni i oganičenja, već samo bezgranična ljubav. Sava i Adriana su se upoznali u školi u kojoj je on predavao francuski, a njihova ljubav desila se na prvi pogled.

Foto: Printscreen Instagram/teodoradzehverovic

Oni su često govorili i kako se njihova veza ne može opisati rečima, a koliko je ova ljubav specifična i jaka, govori i najnovije dešavanje. Naime, na jednoj proslavi Sava je odlučio da iznenadi svoju devojku i zaprosi je.

Foto: Printscreen Instagram/teodoradzehverovic

Na ovoj proslavi bila je i Teodora Džehverović, koja je od momka na trotinetu uzela ružu i uručila budućoj mladi. Ruža je bila umotana u papir, a kada je Adriana pročitala poruku sa lista, počela je od sreće da plače.

Ubrzo se pojavio i Sava Džehverović koji je kleknuo ispred Adriane i izvadio verenički prsten, zbog čega je došlo do erupcije emocija. Adriana je prihvatila verenički prsten, posle čega se na Instagramu pohvalila da je verena. Ovaj emotivan snimak na svom profilu objavila je i Teodora Džehverović.

Foto: Printscreen Instagram / @adrianakadar

Ne želim ništa da dodam, ovaj klip govori vise od 1000 reči... Ponosna sam na tebe, brate moj - napisala je Teodora.

Pink.rs

#Sava Džehverović

#Teodora Džehverović

'