AKTUELNO

Svako ima pravo da danas uradi šta hoće i bude u medijima - rekla je Ceca.

Prvi sagovornik nove emisije ''Ekskluziv'' koja se na Televiziji Pink emituje radnim danima od 18.20 časova,  bila je Svetlana Ceca Ražantović koja je otkrila sve detalje svog privatnog života koji je u poslednje vreme česta tema u medijima.

Najveća balkanska zvezda prvo je komentarisala veliku euforiju koja se dogodila zbog njenog spota za pesmu ''Nevinost''.

Foto: Ekskluziv

- Pesma je izašla u julu mesecu. Što znači da to nije nova pesma da bi se zbog toga podigla velika euforija, međutim jeste - rekla je ona.

Pevačica planira da snimi još jedan spot na nepoznatoj lokaciji.

- Snimiću spot za pesmu ''Anđeo drugog reda'' i snimanje će biti za par dana. Nadam se da će mi vremenski uslovi ići na ruku. U svakom slučaju, snimiću nakon toga još jedan spot kad otopli, ali ne smem još ništa da obećam - iskrena je bila Ceca.

Foto: TvPink Printscreen

Svetlana Ražnatović otkrila je i kako je saznala da njen sin Veljko želi da ide u vojsku.

- On meni nije saopštio diretkno tu odluku, ja sam gledala njega u lajvu na Instagramu i tada je rekao svima nama da mu je to velika želja. Mislim da je to normalno. Što da ne? To ne može da mu škodi - kazala je Svetlana Ražantović.

Nedavno se spekulisalo da je Arkan u svom poslednjem intervjuu istakao da Ceci u testamentu ne želi da ostavi ništa, a pre nekoliko dana pojavilo se misteriozno pismo na grobu Željka Ražnatovića.

Foto: TvPink Printscreen

- To nije vredno pažnje. Svako ima pravo da danas uradi šta hoće i bude u medijima. Nekada su u stranicama šoubiza bili samo poznati pevači, a sada to može bilo ko - istakla je Ceca.

Ukoliko ste propustili prvu epizodu ružičastog ''Ekskluziva'', pogledajte na zvaničnom kanalu Televizije Pink.

Autor: B. R.

#Ekskluziv

#Svetlana Ceca Ražnatović

'