AKTUELNO

Ovaj grad mu je izuzetno privlačan.

Legendarni folk pevač Mile Kitić već neko vreme nije aktivan u medijima, a ni na poslovnom polju se ne dešava ništa novo. Izgleda da se Mile umorio od popularnosti, pa je poželeo da sada vreme provodi u nekom drugom okruženju.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Kitić je ovog leta odmarao u Hrvatskoj, koja mu se očigledno veoma svidela, pa sada razmišlja da se preseli iz Srbije i počne da živi u Splitu.

Mnogi me pitaju zašto baš u Splitu. Split je grad koji nije atraktivan samo leti. I zimi je pun sadržaja, druga vrlo bitna stvar je što je u blizini aerodrom, a treće - čovek što je stariji, treba mu više sunca, pa se i ja tako nadam da ću, kada se prestanem baviti pevanjem, dane provoditi uz more - izjavio je pevač.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZABOLE ME ZA ANABELU I LUNU, DVE BUDALE: Kija oštro prokomentarisala pevačicin razvod od Atijasa, pa opet potkačila Slobu! HAOS U NAJAVI (FOTO)

Mile je oduševljen povoljnim vremenskim uslovima u susednoj Hrvatskoj, a da li će se tamo zaista i preseliti, ili je ovo samo prolazna faza i pauza pred nove poslovne uspehe, ostaje da saznamo.

Pink.rs

#Mile Kitić

'