AKTUELNO

Ekipa portala Pink.rs za petoplasirani par pripremila je ženske i muške romantične kozmetičke setove.

Vaš omiljeni portal Pink.rs pripremio je lepe poklone za vas i vaše emotivne partnere koji će vam predstojeći Dan zaljubljenih učiniti još romantičnijim. Petoplasirani par u konkursu portala Pink.rs dobija na poklon romantične kozmetičke setove za "nju" i "njega" - proizvođačke kompanije Sarantis.

Foto: Pink.rs

Za nju - Tesori d’Oriente i BU Heartbeat

Vodeći se motom da je lepota odraz vremena koje posvećujemo svojoj psiho-fizičkoj relaksaciji i blagostanju, Tesori d’Oriente nam nudi proizvode neverovatnog kvaliteta i mirise koji stimulišu naša čula. Najfinije arome nežno utopljene u kremastu teksturu ovih proizvoda čine kožu glatkom, negovanom i raskošno mirišljavom. Parfem, gel za tuširanje, aromatična krema za telo, losion za telo, dezodorans, kremasta kupka, tečni i čvrsti sapuni i kreme za ruke - dragoceni za kožu i bliski čulima, pravi su tretmani lepote i namenjeni su ženama koje vole sebe i brinu o sebi.

Budi svoja… budi drugačija i jedinstvena, živi život u skladu da svojim raspoloženjima i željama. Heartbeat: orijentalno-vanilasto voćni miris koji mami toplinu i senzualnost i koji čini da vam srce brže kuca.

Za njega - STR8 Red Code

STR8, Vaš omiljeni miris za muškarce se razvija i predstavlja Vam novu STR8 eru. Danas su sve potrebe muškarca postale sve zahtevnije. Život je pun izazova i iskustava i STR8 postaje Vaš saveznik koji Vam daje slobodu i fleksibilnosti koje su Vam potrebne. Red Code: Doza čiste energije za mušarca koji zna kako da dekodira suštinu života.

Sarantis grupa, jedna od vodećih proizvođačkih kompanija, osnovana je u Istanbulu 1930. godine. Sedište grupe se 1956. godine premešta u prestonicu Grčke – Atinu. Tokom godina, Sarantis grupa nudi visoko kvalitetne proizvode za svakodnevnu upotrebu po pristupačnim cenama, uzimajući u obzir potrebe potrošača i tržišne trendove. Na ovaj način grupa je rasla i razvijala se, nudeći dodatan kvalitet potrošačima, klijentima, dobavljačima, akcionarima i zaposlenima.

Pink.rs vam POKLANJA za DAN ZALJUBLJENIH: OSVOJITE 5 NEVEROVATNIH NAGRADA!

#Konkurs

#Poklon

#Sarantis

'