AKTUELNO

Za sada uživaju u prijateljstvu koje imaju.

Stanari Bele kuće ove noći odogovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile, a naredno pitanje urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević je uputio pitanje Tari Simov, a ono se ticalo njenog odnosa sa Matejom Matijevićem.

Podsetimo, Tara je na samom početku izjavila da joj se dopada Mateja, ali da emocije nisu obostrane, a sada je objasnila u kakvom su odnosu.

Foto: TvPink Printscreen

Na kakvoj ste vi sada relaciji? Bilo je tu svađa i rasprava, pa pomirenje, zagrljaj, šta se tu sve dešavalo - uputio je urednik zabave Darko Tanasijević Tari pitanje.
Što sam oslobodila neku svoju emotivnu stranu, to je moja greška. Da je Mateja lep dečko, jeste, a što se tiče mojih osećanja davim ih, dečku se ne dopadam, ne sviđam mu se i to je to - objasnila je Simova, a onda je svoju stranu priče izneo i Mateja:

Foto: TvPink Printscreen

Tara je lepa devojka, ali ja sam se izjasnio da neću sa njom ništa. Na osnovu prvog utiska ja sam rekao da ćemo mi biti prijatelji, ali Tara nije moj tip devojke ni psihički ni fizički. Poslao sam joj poruku pre dve godine, ona se toga ni ne seća - objasnio je Matijević.
Ispalila sam ga tada i sad mi vraća. Ja sam se povukla već prvog dana. Je l' ti izgledam kao neko ko će da se ponižava i moli za nešto? Ja ću biti uz njega ceo rijaliti, mi smo izgradili ovde jedan lep odnos, to je lep početak - ispričala je Simova.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Mateja Matijević

'